Pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzés jelentkezési információk és felvételi eljárás

Munkarend: Levelező tagozat

Finanszírozási forma: Költségtérítéses

A pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzésbe történő belépéshez a bemeneti követelmények a képzések leírásánál az "I. Általános tájékoztató" címszó alatt olvashatók.

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 30.

A szakirányú továbbképzésre történő jelentkezésnél benyújtandó dokumentumok:

  • online jelentkezési lap
  • diploma másolat
  • szükséges munkaviszony igazoló lap
Jelentkező adatai
Név * 
Születési név  
Születési hely és idő * 
E-mail cím * 
Állandó lakcím (ország, megye, város, utca házszám/emelet/ajtó)  
Képzés adatai
Képzés kiválasztása * 
Abban az esetben ha egyszerre több képzést kíván megjelölni, akkor azt újabb online jelentkezési lappal teheti meg.
Választható ismeretkörök  
Kérem, abban az esetben válasszon "választható ismeretkört", amennyiben Ön a " Gyermekintézmények szakmai fejlesztése szakterületen pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szakra" jelentkezett!
Képzés helyszín  


A pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzések közül a Magyar hagyományőrzés mesepedagógiával és a Mentorpedagógus szakterületen rendelkezünk Tatán képzési helyszínnel!

Diploma másolatának feltöltése
Max. méret 8 MB
Diploma másolatának feltöltése
Max. méret 8 MB
Abban az esetben, ha több diplomával rendelkezik, amelyet szükséges a jelentkezéshez csatolnia.
Szükséges munkaviszony igazoló lap
Max. méret 8 MB

Pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szakra minimum 3 éves időtartamú pedagógus-munkakörben eltöltött szakmai gyakorlattal lehet jelentkezni!

Hozzájárulási nyilatkozat  

Hozzájárulok, hogy a regisztrációm során megadott adataimat a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara a felvételi eljárással kapcsolatban felhasználja.

A fenti adatokat önként adtam meg, az adatvédelmi tájékoztató és a Soproni Egyetem Adatvédelmi szabályzatának ismeretében.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben nem járul hozzá az adatkezeléshez, akkor érvénytelennek kell tekintenünk jelentkezését és regisztrációját azonnal töröljük!

Adatfelhasználási nyilatkozat  

Az Ön személyes adatait csak és kizárólag a szakirányú továbbképzés felvételi eljárásához, szervezéséhez és annak adminisztrációjához és archiválásához használjuk fel. Illetékteleneknek semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki, direkt marketing célokra nem használjuk fel. Ha kíváncsi, hogy milyen adatokat tárolunk Önről, azokat a nemethne.gosztola.anita@uni-sopron.hu e-mail címen bármikor lekérdezheti.
Adatkezelő: Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar
Adatkezelés célja: A jelentkezések összesítése, kezelése. Kiértesítések küldése és egyéb adminsiztrációk. Az e-mail cím a kiértesítéshez és a kapcsolattartáshoz szükséges.
Adatkezelésért felelős személy: Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar, Némethné Gosztola Anita dékáni hivatalvezető, nemethne.gosztola.anita@uni-sopron.hu, +36-99-518-940

Adatkezeléssel kapcsolatos ügyintézés: Ön kérheti a személyes adatok törlését.
Adatvédelmi tisztviselő: Szakály Tamás, szakaly.tamas@uni-sopron.hu, +36-99-518-731.

Az Egyetem Adatvédelmi Szabályzatának letöltése:
http://uni-sopron.hu/downloadmanager/download/nohtml/1/id/3033/m/2266
(A VIII. fejezet részletesen tartalmazza az Önt megillető jogokat)

Az alábbi linken érhető el a Soproni Egyetem Adatvédelmi tájékoztatója és szabályzata:
http://uni-sopron.hu/adatvedelem

Hozzájárulok, hogy az általam, a jelentkezéshez csatolt dokumentumokat a Soproni Egyetem az Iratkezelési Szabályzatának (http://uni- sopron.hu/downloadmanager/download/nohtml/1/id/3019/m/2266) megfelelően kezelje a GDPR Rendelet 6. cikk (1) b pontja alapján (az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben az érintett az egyik fél, vagy az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges). Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a személyes adatokat tartalmazó dokumentumokat nem kötelező csatolni, de a jelentkezés csak akkor lesz érvényes, ha azokat személyesen, előre egyeztetett időpontban az ügyintézőnek bemutatják