Készülünk a 2019-es OTDK-ra

2018. október 18 és 19-e között a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen megrendezésre került az V. Országos Tudományos Diákköri Tanács a TDK-ért Közhasznú Alapítvány fóruma. Karunkat Baloghné Dr. Bakk Adrienn a KTDT titkára képviselte.

A „Tehetséghíd a jövőben” elnevezésű tanácskozás során az OTDK múltját, jelenét és jövőjét vázolták fel, továbbá a jövő évi 2019-es OTDK- al kapcsolatos információk és tájékoztatások hangzottak el. Sorkerült az OTDT és a középiskolák közötti valamint a MEFS és az OTDT közti együttműködési megállapodás aláírásra Prof. Dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség elnöke és Prof. DR. Szendrő Péter, az OTDT elnöke között.

A Karunkat érintő legfontosabb információja, hogy a KTDK továbbjutott hallgatóinknak 2019. április 15-17 között az esztergomi Pázmány Péter Katolikus Egyetemen rendezik meg a Tanulás – és Tanításmódszertani Tudástechnológia Szekció versenyét.

Ezúton már most kívánunk a Karunkról minden résztvevő oktatóinak és hallgatóinak jó felkészülést és sikeres versenyzést!