KOLOZSVÁRI LELKÉSZEK A KARON

"Influencers" avagy két lelkész a kolozsvári egyetemek világában”

A kolozsvári Apafi Mihály Református Egyetemi Kollégium és a BPK Don Bosco Szakkollégiuma között együttműködési megállapodás van tapasztalatcsere, oktatói, hallgatói mobilitás, kutatási tevékenység, konferenciaszervezés területein.

Ennek egyik programjaként- Dávid István - Vitus- Bulbuk István-  kolozsvári lelkészek, 2019. febr. 25-én, a Szakkollégium és a Társadalom, - Szociális és Kommunikációtudományok Intézetének vendégei voltak.

A Jelenlévőket köszöntette Dr. habil Varga László Dékán Úr.

A kolozsvári lelkészek beszéltek munkájukról, azokról a programokról, melyeket a kolozsvári egyetem hallgatói számára szerveznek.

A kerekasztal beszélgetést  - Dr. Varga Norbert és - Dr. Bodnár Gabriella-  vezette, amit igen színessé és közvetlenné tett azoknak a hallgatóknak a beszámolói – Végh Aurora, Samu Dóra, Ihász Krisztina-,   akik Erasmus program keretén belül egy félévet töltöttek a kolozsvári Apafi Mihály Református Egyetemi Kollégiumban.

A hallgatók, élményeiket, tapasztalataikat megosztották a szakkollégistákkal, és a hallgatóság érdeklődést felkeltették a kolozsvári egyetemi élet iránt.

Dr. habil Bodnár Gabriella