Nyílt nap és sajtótájékoztató

2019. december 4-én Sopronban tartott nyílt napot a Benedek Elek Pedagógiai Kar. A Kari vezetők köszöntése után az érdeklődők megismerkedhettek a Kar képzéseivel, a felvételi eljárással, a leglényegesebb tudnivalókkal. A képzések részletes bemutatása után lehetőség nyílt kérdéseket feltenni. A Kar épületében kiscsoportos vezetett túrákon keresztül a vendégek kiállításokat és szaktantermeket látogattak meg.

Ebben az évben még egy alkalommal: 2019. december 12-én Tatán, 2020-ban januárban két alkalommal tart nyílt napot a Kar: január 16-án Tatán és január 22-én Sopronban.

A nyílt nap programjával párhuzamosan 2019. december 4-én 11 órakor sajtótájékoztatót tartott a Kar a Kari Tanácsteremben a 2020 őszén induló Kommunikáció- és Médiatudomány BA szakról. A sajtótájékoztatón Dr. Katona György oktatási rektorhelyettes, Dr. habil. Varga László dékán, illetve Dr. Molnár Csilla szakfelelős ismertették az új szakkal kapcsolatos tudnivalókat és válaszoltak a média megjelent képviselőinek kérdéseire.

A Sopron TV tudósítása az eseményekről:

 

Herceg András fotói

Németh Tamás fotói