Reflektív pedagógia a Komáromi Pedagógiai Napokon

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége a napokban rendezi „Utak, módszerek, lehetőségek változó világunkban” címmel a 26. Komáromi Pedagógiai Napokat.

A szövetség megtisztelő meghívásának eleget téve Karunk képviselői is jelen voltak a jeles eseményen. A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége elnöke, Fekete Irén, továbbá Dr. Lőrinczi Zoltán államtitkár úr (EMMI) és Keszegh Béla, Komárom város polgármesterének köszöntője után a négynapos szakmai fórum ünnepi megnyitójának plenáris előadását tartotta Dr. habil. Varga László, a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar dékánja. Nagysikerű előadásban a 21. századi reflektív pedagógus értékteremtő tevékenységét elemezte. A szakmai eszmecsere műhelyfoglalkozásokkal és szakmai előadásokkal folytatódik.

Dr. habil. Varga László dékán és Kissné Dr. Zsámboki Réka tudományos és külügyi dékánhelyettes a látogatás keretében az elkövetkező időszak terveit, feladatait is egyeztette Fekete Irén elnök asszonnyal.

Karunk vezetősége meghívást kapott a Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXVI. Országos Találkozójára, mely Rozsnyón kerül megrendezésre. A meghívást örömmel és készséggel elfogadtuk.

Újabb lépést tettünk a határon túli magyar kapcsolatok ápolása érdekében.

Fotók az eseményről