Tanévnyitó a Benedeken

2017. szeptember 6-án a SOE Benedek Elek Pedagógiai Kar nyilvános Kari Tanács ülésén ünnepélyes keretek között megnyitotta 2017/18-as tanévet. Az ünnepségen Prof. dr. Faragó Sándor az Egyetem rektora és Dr. habil Varga László a Kar dékánja köszöntötte az I. éves hallgatókat. A Benedek Elek Pedagógiai Karra 278 hallgató nyert felvételt és kezdi meg tanulmányait. A hallgatók fogadalomtételét kitüntetések átadása követte. 

Budai Ilona Kossuth- és Magyar Örökség díjas népdalénekes és népzenekutató címzetes egyetemi docens címet kapott, Koloszár Gyuláné óvodai gyakorlatvezető Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vett át, Zsámboki Károlyné dr. a soproni óvónőképző nyugalmazott docense részére a "Szívvel-Lélekkel" elismerést nyújtottá át a Soproni Képzősök Baráti Köre alelnöke.

Az ünnepségen Budai Ilona előadása fergeteges sikert aratott. 

A Kar három kiváló és példamutató tanulmányi eredményt elért hallgatójának, akik a hallgatótársaikért, az Alma Materért végzett munkájukkal is kitűnnek társaik közül, az oktatásért felelős miniszter által adományozott  Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat adta át a Kar dékánja. Az ösztöndíjat három III. évfolyamos óvodapedagógus alapszakos hallgató nyerte el: Kiss Annamária, Szombath Donáta és Noszály Enikő. Az ösztöndíjhoz szívből gratulálunk!

Az I. évfolyamon tanulmányaikat kezdő hallgatók láthatták az életpályájuk megérdemelt elismeréseként Emlékdiplomát átvevő elődeiket, a kitüntetett kiválóságokat és példamutató kortársaikat is. Elsőéves hallgatóink tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!