Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

BPKávéház: A bölcsőtől az óvodáig

bpkavehaz_3.jpg

Május 16-án sor került a tavaszi félév utolsó BPkávéházára, melyen a csecsemő- és kisgyermeknevelő, valamint az óvodapedagógia két kedvelt oktatója mutatkozott be.

A félév programsorozata záróestjén Árvayné Nezvald Anett művésztanár és dr. Tóth-Merza Katalin adjunktus meséltek gyermekkori élményeikről, arról, hogy mi foglalkoztatja őket a szabadidejükben és természetesen a jövőbeni terveikről.

A kommunikáció és médiatudomány szak két hallgatója Horváth Rebeka Petra és Kertész Bence kérdezte őket arról, hogy ki rejtőzik az oktató mögött. Kiderült, hogy a látszólag két különböző egyéniség milyen sok mindenben hasonlít egymásra. A zene szeretete, a hegedülés mindkettejük életében meghatározó szerepet tölt be, tehát mondhatni, egy húron pendülnek!

Ezen alkalommal is fogyaszthattak a vendégek a becsületkasszás büfében teát és süteményt, melyek között ezúttal olyan is volt, amit házilag készített a Don Bosco Szakkollégium egyik lelkes tagja.

Az estét, melyet a HÖK és a Don Bosco Szakkollégium tagjai szerveztek, és a jó hangulatot Füst Márton médiás hallgató örökítette meg fényképeken.

A félévben ez volt az utolsó alkalom, de jövőre folytatjuk!

Horváth Rebeka Petra

 

Füst Márton László fotói

 

Cikk nyomtatása E-mail