Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Ismerjék meg a Benedek-kar kínálatát!

20240112_134242 (1).jpg

A Benedek-kar nyílt napjára nem szükséges előzetesen regisztrálni, csak látogassanak el hozzánk január 17-én délelőtt a Ferenczy János utcai karunkra! A 10 órakor kezdődő rövid bevezető előadást követően kisebb csoportokban gyűjthetnek információkat az induló szakokról. A párhuzamosan zajló bemutatókon a szakfelelős oktatók vázolják az adott képzési területet, de lesz idő arra is, hogy feltegyék majd kérdéseiket. Ha több szak iránt is érdeklődnek, az sem jelent gondot, egymás után kétszer, háromnegyed 11-kor, majd háromnegyed 12-kor is meghallgathatják a bemutatókat.

Az óvodapedagógus szak és a német nemzetiségi óvodapedagógus szak iránt érdeklődőket az E/5-ös teremben fogadjuk. A többi bemutató az épület 2. emeletén található termekben zajlik: a csecsemő- és kisgyermeknevelő szaké a 201-es teremben; a gyógypedagógia szaké a 228-ban, a szociálpedagógia szaké a 205-ben, a sportszervezés szaké a 212-es teremben, míg a rekreáció és életmód szak iránt érdeklődőket a 214-es termet keressék. A szakoktató képzést csak a második turnusban (11.45-től), a 217-es teremben mutatjuk be.  

Az E/5-ös terem előterében a felvételivel kapcsolatban a tanulmányi osztály munkatársa, a hallgatói élettel kapcsolatban pedig a hallgatói önkormányzat és a tehetséggondozásban szerepet vállaló Don Bosco Szakkollégium képviselői várják Önöket. 

 

 

Cikk nyomtatása E-mail