Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Egy Erasmus-partner - többféle szakterület

era_kom_slider.jpg

A Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán dolgozó munkatársak, Andalics Fanni oktatási előadó, Istiván Ildikó tanulmányi előadó és Németh Tamás Erasmus+ koordinátor szakmai látogatáson vettek részt a komáromi Selye János Egyetemen, Erasmus+ mobilitás keretében.

A Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán dolgozó munkatársak, Andalics Fanni oktatási előadó, Istiván Ildikó tanulmányi előadó és Németh Tamás Erasmus+ -koordinátor szakmai látogatáson vettek részt a komáromi Selye János Egyetemen Erasmus+ -mobilitás keretében. A tanulmányi osztályos kollégák első Erasmus-mobilitásuk alkalmából a Selye János Egyetem Tanárképző karát keresték fel. A kollégák a tanulmányi osztályon konzultáltak a hallgatók ügyeinek kezeléséről és az ezzel járó adminisztrációról. Szóba került többek közt a hallgatói ügyfélfogadás és a számukra kiadható dokumentáció, valamint a végzős hallgatók rézére kiadott oklevél kiállításának menete és formátuma. Mindkét fél részéről hasznos volt a találkozó, a szakmain kívül a kulturális ismeretek bővítésére is lehetőség nyílt.

Németh Tamás, kari Erasmus+ -koordinátor Mgr. Adriana Kinczerova intézményi Erasmus+ -koordinátor asszonnyal tartott egyeztetést olyan témakörökban, mint például az Erasmus+ -programot érintő, az elmúlt években bekövetkezett változások hatása a mobilitási kedvre, vagy az új mobilitás lehetőségek, intézményi ösztönző technikák. A tapasztalatok megosztása hasznos ismeretekkel bővítette a koordinátorok kompetenciáját. A mobilitás során lehetőség nyílt a XXVII. Komáromi Pedagógiai Napok néhány előadásába is betekinteni.

Galéria (Kissné Dr. Zsámboki Réka és Németh Tamás fotói)

 

 

Cikk nyomtatása E-mail