Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Indul a 'Spanyol nyelv az óvodában' specializáció a Benedek Elek Pedagógiai Karon

Spanyolspecpics

Csiha Tünde Noémi tanársegéd, a 'Spanyol nyelv az óvodában' specializáció felelőse a Sopron Televízió vendége volt, ahol részletesen beszélgettek a specializáció és a képzés részleteiről. Tudj meg többet a Mozaik - közéleti magazin műsorából:  

 

A 2023/24-es tanév őszi félévétől az első éves óvodapedagógus hallgatóknak lehetőségük van a Spanyol nyelv az óvodában specializáció felvételére is, a népszerű Angol nyelv az óvodában specializáció mellett. A képzés keretében elsajátítják a spanyol nyelvet, ami Földünkön a harmadik leggyakrabban beszélt világnyelv. Megtanulhatják a korai idegennyelv-elsajátítás tevékenység közbeni játékos módszereit, kis létszámú hallgatói csoportokban. Az Erasmus ösztöndíjprogram keretében pedig akár spanyol anyanyelvi környezetben is folytathatnak résztanulmányokat.  Magyarországon a képzés unikális, a Soproni Egyetem nemzetköziesedés irányelveinek a jegyében történik. A jelentkezéshez nem szükséges nyelvtudás, a hallgatóink a spanyolt az alapoktól tanulhatják a képzés 3 éve alatt.  

Jelentkezni az első éves óvodapedagógus hallgatóinknak van lehetősége, akik nálunk kezdi meg tanulmányaikat ősszel. A specializációra való jelentkezés folyamatáról hamarosan minden információt megkapnak, a sikeres felvételi eljárást követően.     

Tudj meg többet a specializációról Csiha Tünde Noémi tanársegédtől és Prof. Dr. Kéri Katalin egyetemi tanár asszonytól, valamint a hallgatók élményeiből: 

 

További kérdésekkel fordulj bizalommal Csiha Tünde Noémi tanársegédhez! 

E-mail cím: csiha.tunde@uni-sopron.hu 

Cikk nyomtatása E-mail