Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Tudományos Diákköri Konferencia a Benedek-karon

slider27.jpg

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a Tudományos Diákköri Konferencia őszi fordulóját a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából.

Két gyógypedagógia alapszakos hallgató nyújtotta be pályamunkáját az idei őszi megmérettetésre. Győri Virág A gyermekkori gyász és veszteség pedagógiai aspektusai címmel (témavezető tanára dr. habil. Varga László PhD) és Kiss Nóra Boglárka A segítő-szindróma, a lelki egészség és a parentifikáció összefüggéseinek vizsgálata gyógypedagógusok körében című dolgozatával (témavezető tanára dr. Tóth-Merza Katalin PhD) jelentkezett a megmérettetésre.
 
A hallgatók bizonyították a választott témák iránti elhivatottságukat a prezentációik során. A zsűri elnöke (Kissné dr. Zsámboki Réka) és tagjai (dr. Major Zsolt Balázs, dr. Kollarics Tímea) kiemelték a kutatási témák egyediségét, és alaposan elemezték a dolgozatokat az Országos Tudományos Diákköri Konferenciák tapasztalatai alapján. Rendkívül előremutató, segítő szándékú hozzászólásokkal, javaslatokkal bíztatták a hallgatókat a kutatómunka folytatására. A konferencia zárásaként könyvjutalmat és oklevelet vehettek át a zsűri elnökétől a résztvevő hallgatók.
 
Gratulálunk a pályamunkát benyújtó hallgatóinknak, és köszönjük a zsűri tagjainak a lelkiismeretes munkát. Várjuk a tavaszi folytatást!

Fotógaléria
Cikk nyomtatása E-mail