Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Túl a tanáron és a második BPKávéházon

bpkavehaz_slider2.jpg

Május 3-án ismét megrendeztük karunkon a BPKávéházat. Ezúttal a kommunikáció és médiatudomány, illetve a gyógypedagógia szak két szeretett oktatóját ismerhették meg a hallgatók.

Az első alkalomhoz hasonlóan most is kellemesen és vidám hangulatban telt esti programunk. Ezen alkalommal Kuslicsné Kloiber Alexandra tanársegéd és dr. Vida Gergő adjunktus mutatta meg egy másik oldalát, melyet eddig a hallgatók nem feltétlenül ismerhettek. Habár oktatóink karunk egy másik programjáról, a TDK-ról sietve, fáradtan érkeztek közénk, mégis lelkesen meséltek gyermekkori élményeikről, utazásaikról, hobbijaikról. A Don Bosco Szakkollégium két médiás tagja, Kiss Alexandra és Füst Márton László „faggatták” vendégeinket arról, hogy mégis kicsodák ők a már jól ismert tanáron túl.

Az este elengedhetetlen kellékei sem maradhattak el, azaz a tea és a sütemény, melyből becsületkasszás alapon fogyaszthattak vendégeink. A HÖK és a Don Bosco Szakkollégium tagjai fáradhatatlanul dolgoztak az estén, és már készülnek a következőre, a tavaszi félév utolsó BPKávéházára!

A programsorozat második estjét Sebestyén Áron szemén keresztül, képekben is megtekinthetitek. Addig is: találkozzunk a következő alkalommal!

Horváth Rebeka Petra

Sebestyén Áron fotói

Cikk nyomtatása E-mail