Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

„Eszközök, melyek segítették szüleid tanulmányait”

 

slider05.15.jpg

Az „Eszközök, melyek segítették szüleid tanulmányait” című kiállítás nemcsak múltba tekintés, hanem inspiráció mindannyiunknak ahhoz, hogy folyamatosan fejlesszük az oktatási módszereket és eszközöket, hogy a jövő diákjai még gazdagabb, érdekesebb tanulási élményben részesüljenek – ezekkel a gondolatokkal nyitotta meg a Benedek-kar pop up tárlatát dr. Nmar-Kendöl Jutka adjunktus.

A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot - mondta Nelson Mandela, és ez az idézet akár a Benedek-kar új pop-up kiállításának mottója is lehetne. Hiszen azok az oktatók és tanárok, akik folyamatosan alkalmazkodnak az új technológiákhoz és eszközökhöz - hogy még hatékonyabban és élményszerűbben tudják átadni a tudást a diákoknak- , hozzájárulnak a világ megváltoztatásához.

A kiállításon olyan tárgyakat mutattak be, amelyek már rég nem részei az oktatási folyamatnak, mégis mély nyomot hagytak az emlékezetünkben és az oktatás történetében. Betekintést nyerhettünk az oktatási eszközök fejlődési folyamatába és nyomon követhettük a változását az elmúlt 100 év távlatából. Az óvodapedagógus-képzés 125. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozat programján bemutatásra került dr. Molnár Katalin intézetigazgató, a kiállítás mentorának magángyűjteménye, mely közel 25 év anyagát tartalmazza.

FOTÓGALÉRIA

Cikk nyomtatása E-mail