Hírek

Oktatónk a Komáromi Pedagógiai Napok előadója

módosítva: 2020.03.06 08:44 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek

A Neveléstudományi és Pszichológiai Intézet oktatója, Dr. Tóth-Merza Katalin „A pedagógusok lelki egészségvédelmének lehetőségei” címmel tartott előadást a XXV. Komáromi Pedagógiai Napok rendezvénysorozat zárónapján.

Tovább

Gyógypedagógia szakos hallgatók Szabadidőpedagógia órája

módosítva: 2020.03.05 11:13 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek

Gyógypedagógia szakos hallgatók Szabadidőpedagógia órája a Soproni Egyetem Botanikus kertjében és Vadászati Gyűjteményében

 

A Szabadidőpedagógia kurzus szabadon választható tárgy a gyógypedagógia szakos hallgatók képzési portfóliójában. Célja a szabadidő szociológiai hátterének, tevékenységeinek megismertetése, fókuszban a fogyatékkal élők sajátosságaira, szükségleteire, igényeire építve.

Tovább

Brunszvik Nap 2020

módosítva: 2020.03.01 19:43 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek

A Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán 2020. február 26-án Brunszvik Teréz Napot tartottak „Az óvóképzés és óvodai nevelés múltja – régen volt, hogy is volt…” címmel. A Dr. Hartl Éva egyetemi docens, a Neveléstudományi és Pszichológiai Intézet igazgatója által szervezett óvodapedagógus szakmai napot idén a jubileumi év szellemében rendezték. Kissné Dr. Zsámboki Réka külügyi és tudományos dékánhelyettes asszony köszöntője után a nagyszámú érdeklődő közönséget ezen a délelőttön egy pedagógiatörténeti időutazásra invitálták a szervezők.

Tovább

Dr. habil. Varga László dékán a Pedagógus Expo 2020 előadója

módosítva: 2020.02.25 08:37 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek

Huszonöt ország ezerhatszáz pedagógusának részvételével került megrendezésre - immár harmadik alkalommal - „Élmény és Pedagógia” címmel a Pedagógus Expo 2020 a Budapest Kongresszusi Központban február 22-én. 

Tovább

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - „BULLYING – KORTÁRS ERŐSZAK”

módosítva: 2020.02.25 08:08 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek
Tovább

"Legyen a tudomány mindenkié!" - A Soproni TIT és a BPK együttműködése

módosítva: 2020.02.24 09:24 Készítette : Németh Tamás Kategória : Hírek

"Legyen a tudomány mindenkié!" címmel előadássorozatot indít a Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társulat és a Benedek Elek Pedagógiai Kar. 

Tovább